Uitstappen2

Word Vriend!

Van Stichting Buurtvervoer Midden-Drenthe

Stichting Buurtvervoer Midden-Drenthe

Stichting Buurtvervoer Midden-Drenthe wil dat iedereen in de gemeente vervoerd kan worden. Daarom richten we ons op mensen die buiten de bestaande regelingen vallen en geen gebruik kunnen maken van andere vormen van eigen of openbaar vervoer. Zo proberen we mensen uit een isolement te halen en eenzaamheid te voorkomen.

Steun Stichting Buurtvervoer Midden-Drenthe

De ritten zijn voor iedereen betaalbaar. De chauffeurs van Buurtvervoer zijn allemaal vrijwilligers. Onze busritten zijn echter niet kosteloos en alleen mogelijk dankzij de steun van sponsoren en dankzij giften. Gunt u andere inwoners van Midden-Drenthe ook de mogelijkheid eropuit te kunnen? En steunt u onze doelstelling? Steun ons dan met een (eenmalige) gift of word Vriend van Buurtvervoer! Als Vriend van Buurtvervoer helpt u ons met een vast bedrag per jaar.

ANBI-status

Omdat wij van de Belastingdienst een ANBI-status hebben gekregen, is uw gift fiscaal aftrekbaar bij uw aangifte voor de Inkomstenbelasting. Meer informatie over onze ANBI-status vindt u hier.

Legaat

Naast een (eenmalige) gift of het worden van Vriend van Buurtvervoer, kunt u er ook voor kiezen om een bijdrage voor onze stichting op te nemen in uw testament. Dit betekent dat u na uw overlijden nog een mooi gebaar maakt naar uw medemens die in een sociaal isolement dreigt te raken. Uw notaris kan u meer vertellen over hoe u dit kunt regelen.

Ja, ik word Vriend van Buurtvervoer!

Dat kan met een eenmalige gift en binnenkort ook met een vast bedrag per jaar tot wederopzegging.